TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

25.01.2012 12:26

TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
5:7
(1:2 - 2:2 - 2:3)

22/01/2012 - Kuřim

 

Po týdnu opět v Kuřimi. Halu mezitím novou nestihli, takže jsme hráli znovu na netradičním hřišti. Tentokrát jsme měli novou posilu, Oldu Barvenčíka. Chtěli jsme na tomto turnaji bodovat.

Sokol má velmi rychlé a hlavně nepříjemné hráče. Neustále se vracejí a bojují o míček. Na kombinaci moc prostoru nebylo. V 5. minutě poslal Laďa míček Martinovi, ten proběhl mezi třemi hráči a forhendovým blafákem otevřel skóre – 1:0. O 2 minuty později bylo po naší nedůslednosti srovnáno – 1:1. 12. minuta patřila naší nové posile. Předvedli jsme akci na jeden dotek a Olda měl před sebou jen prázdnou branku – 2:1.

Do druhé části vstoupil soupeř snad ještě aktivněji. Jeho rychlý přístup a drobné fauly nám dělaly velké problémy. V 16. minutě bylo srovnáno – 2:2. O tři minuty později jsme měli protiútok 2na3. Tomáš nahrál doleva, Olda vrátil doprava a Tom z velkého úhlu o břevno trefil – 3:2. Ale netrvalo to dlouho a dotěrní soupeři znovu srovnali skóre – 3:3. O chvíli později zahrál jeden ze Sokolů zbytečně vysokou holí a následovala přesilovka. V ní Martin nabil Tomovi a špatně trefený míček se skrz klubko hráčů snesl do sítě – 4:3.

Jenže krátce po nástupu do závěrečné části rozehrávali Lanžhot/Břeclav trestňák a opět vyrovnali - 4:4. V polovině třetiny už se na to nemohl dívat Martin. Vzal si míček a proběhl s ním až do brány – 5:4. Ale vedli jsme jen půl minuty a žlutí už popáté v zápase dorovnali stav – 5:5. Rozhodla poslední minuta zápasu. Pítr na sebe vzal zodpovědnost, jako štírek se protáhl z rohu před bránu a parádně zavěsil – 6:5. Sekundu před koncem pak při powerplay uzavřel zápas střelou do prázdné branky Tomáš - 7:5.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Oldřich Barvenčík

 

Branky (přihrávky)
Huňař (Hamerský), Barvenčík (Matýsek), Matýsek (Barvenčík), Matýsek (Huňař), Huňař (-), Kucharík (Matýsek), Matýsek (-)

 

Vyloučení
Huňař - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode