TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

30.11.2009 14:27

TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:3
(0:1 - 2:0 - 2:2)

01/11/2009 - Dubňany

 

V prostorné šatně pod tribunou jsme tentokrát probírali politiku!!! Možná to bylo dobře, protože jsme si odpočinuli od florbalu a do druhého zápasu nastoupila úplně jiná Dohoda.

Možná jsme byli soupeřem i trochu podceněni a dobře jsme toho využívali. Z dopoledne nažhavení jsme v sobě našli neuvěřitelnou sílu a přehrávali kompletní dvě soupeřovy pětky. Byl z toho i jeden gól. Martin si narazil s Tomem a vedli jsme 1:0. Byl to docela jiný zápas, ke kterému přispěli i o dost lepší rozhodčí.

Ve druhé části se hrál velmi vyrovnaný zápas. Pepa musel několikrát potvrdit dobrou formu a v kompletním novém dresu i s číslem se mu to dařilo. Ale i my jsme nezůstávali pozadu. Hlavně Martin byl k nezastavení. Laďa zase svou drzostí vybojoval v rozích plno míčků, Fajne operoval v brankovišti. Bohužel se nám nepodařilo skórovat a Lanžhot zápas otočil a po druhé třetině vedl 2:1.

Možná to mohlo vypadat, že už nenajdeme odpověď, navíc když hned po 2 minutách Sokolíci odskočili na 3:1, ale my jsme odpověděli velkým tlakem. Tomáš za bránou dlouho hledal komu nahrát až se mu nakonec povedlo propasírovat míček do brankoviště, kde Martin snížil – 3:2. Bohužel za další 2 minuty bylo znovu 4:2. Naši obránci, Johny a Máca odehráli turnaj bez střídání, přesto občas našli sílu na ofenzívu. Už třetím kanadským bodem za den se blýsknul Johny a Martin dokončil hattrick - 4:3. Od té chvíle jsme byli na hřišti jen my. Lanžhot se stáhnul do obranné ulity a my do nich bušili vší silou. Byla na nás vidět obrovská touha vyrovnat. Posledních 40 vteřin jsme hráli powerplay a byli velmi blízko, ale míček se nám nepodařilo dostat do sítě. Se závěrečným hvizdem ještě předvedl jeden za soupeřů úplně zbytečný zákrok na Mácu. Ale ještě s nimi budeme 2x hrát, tak snad bude prostor mu to vrátit, třeba vítězstvím.

I když nás bude 6+1, musíme útočit. Ale prý už na další zápas budeme mít posily???

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Huňař (Matýsek), Huňař (Matýsek), Huňař (Časta)

Vyloučení
Hegr - 2 minuty

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode