TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

26.02.2012 07:54

TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
3:3
(2:2 - 0:1 - 1:0)

25/02/2012 - Valtice

 

Do druhého zápasu jsme šli s tím, že si alespoň zahrajeme. To se moc nepovedlo. Fauly opět dominovaly nad florbalem. Pokud jsme nechtěli dostat nakládačku, museli jsme se přizpůsobit, což nám moc nejde. Taky proto jsme už v 5. minutě prohrávali 0:2. Pak se ale probudil pozdější hrdina zápasu a po pěkné kombinaci s Martinem a Oldou, snížil Pítr – 1:2. O minutu později už Pítr nepotřeboval ani spoluhráče. Sebral na naší polovině míček a souboj 1 na 1 vyřešil střelou do šibenice – 2:2.

Druhá třetina byla strašná. Něco mezi hokejem a šermem zvládal lépe Lanžhot. Měl k tomu vhodné typy hráčů, kteří ke své hře nepotřebují míček ani hokejku, ale podle pravidel ji mít musí. V téhle selance jsme jednou inkasovali – 2:3.

Do třetí části jsme vstoupili lépe my. Ubránili jsme pětiminutové oslabení a začali získávat půdu pod nohama. Měli jsme optickou převahu, ale do střel jsme se moc nedostávali. Přes osekávání protihráčů a malé hřiště, bylo velmi těžké se prosadit. Minutu před koncem se rozhodčí odhodlal k neuvěřitelné věci a vyloučil obránce Lanžhotu. My téhle situace využili a odvolali jsme Miru z brány. Přesilovka 6 na 4 nám šla, na bránu šlo plno nepříjemných střel, ale žádná se neujala. 3 sekundy před koncem jsme měli volný úder. Martin přihrál doprava Pítrovi a jeho střela z velkého úhlu skočila po zásluze v síti. Na časomíře svítil čas 12:58,9. „Vítej zlatý Hattricku.“

Tento poslední gól a tím pádem získaný bod, zmírnil pachuť z florbalu.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Sládek, Ladislav Hamerský
Útočníci: Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Martin Huňař, Jan Reichard, Oldřich Barvenčík

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Huňař), Kucharík (-), Kucharík (Huňař)

 

Vyloučení
Huňař - 5 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode