TJ Sokol Lanžhot-Loko Břeclav - FbC Dohoda Brno

24.11.2007 14:37

TJ Sokol Lanžhot-Loko Břeclav - FbC Dohoda Brno
6:2
(3:1 - 2:1 - 1:0)

24/11/2007 - Jedovnice

Na závěr rušného dne jsme hráli zápas proti mladíkům z jihu Moravy. Bohužel v prvním zápase si poranil kotník Fajne, ale v sestavě ho nahradil Ronald. Sokolíky jsme viděli hrát už dopoledne a bylo jasné, že jsou to sehraní kluci.

Do zápasu jsme vstoupili ještě rychleji než ráno a už ve 38. vteřině jsme prohrávali 0:1. O 2 minuty později už to bylo 0:2. Na konci 4. minuty se po pravé straně probíjel Mike, byl faulován a následovalo trestné střílení. To bezpečně proměnil Tomáš. Trošku jsme se chytli a bylo to docela zajímavé utkání. Rozhodně jsme do toho dali víc než dopoledne. Ale góly z naší strany nepřicházely. Možná proto, že ani střely z naší strany nepřicházely. Ve 12. minutě jsme dostali 3. gól a tak skončila první část hry (poměr střel 3:8).

Druhá třetina byla spíše šachová partie. Sice jsme dostali v 17. minutě gól na 1:4, ale pak bleskurychle rozehrál Pavel trestný úder a Mike snížil na 2:4. Nudná část hry přinesla ještě jednu branku v naší síti a tak jedinou zajímavostí 2. třetiny je statistika střel. Zatímco soupeř vystřeli 5x a dal 2 góly (40%), my jsme vystřelili 2x a dali 1 gól (50%)!!!! Takže jsme vlastně byli lepší

Třetí část už byla jen dohrávkou zápasu. Lanžhot i Břeclav kontrolovali hru a nepouštěli nás vůbec do hry. Výkonnostní rozdíl byl znatelný. Skóre uzavřel soupeř v polovině 42. minuty – 2:6. (střely poslední třetiny 3:12)

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Tomáš Matýsek
Útočníci: Martin Grosman, Ronald Martini, David Podobský, Michal Oppl, Pavel Oppl

Branky (přihrávky)
Matýsek (trestné střílení), Oppl M. (Oppl P.)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode