TJ Sokol Židenice B - FbC Dohoda Brno

13.01.2008 14:39

TJ Sokol Židenice B - FbC Dohoda Brno
2:1
(0:0 - 0:0 - 2:1)

13/01/2008 - Dubňany

Na první turnaj v roce 2008 nás jelo 11+1. Dost nezvyklý počet, ale hodilo se to. Vzdálené Dubňany nejsou naší oblíbenou lokalitou. Prostě se nám tady vůbec nedaří. Atypická hala a šatny pod tribunou jsou pro nás noční můrou.

Do zápasu s béčkem Židenic jsme vlétli neohroženě a hned v první minutě mohl Mike rozvlnit síť, ale nestalo se tak. Bohužel to bylo na dlouhou dobu vše, na co jsme se zmohli. Hra se odehrávala na polovině hřiště, byla to taková šachová partie. Nikdo nechtěl udělat chybu. Jen občas vylétla z dálky nějaká střela, ale tu si Pepa s přehledem pohlídal. My jsem se v útoku nedostali k ničemu. Obrana Sokola byla tvrdá a nekompromisní. Naše kombinace mařila už při jejich zrodu a tak to s naší hrou nevypadalo vůbec dobře.

Druhá část hry už byla o něco zajímavější. Útok Mike-Martin-Tomáš se několikrát dostala do zakončení, ale v koncovce to nebylo ono. Mike 2x střílel nad. Největší šanci neproměnil Tomáš, když dostal ideální přihrávku od Martina Huňaře, ale přesná střela skončila v ruce pozorného brankáře. Pak procházel Fajne, ale toho zase přibrzdil neodpískaný faul. Poslední slovo si vzal Pavel, ale jeho pěknou střelu z dálky opět vyrazil brankář.

Za stále bezgólového stavu začala závěrečná třetina. Naše trápení pokračovalo, ale držel nás Pepa, který chytal opravdu spolehlivě. I my jsme se konečně dostali ke střelám, ale nepadalo to tam. Pak přišel trest. Tomáš při rozehrávce na půlce ztratil míček a nájezd 3 na 2 skočil střelou pod víko – 0:1. Vrhli jsme všechny síly do útoku, ale nebylo nám dáno. Nebýt našeho „asijského“ brankáře, bylo by už dávno rozhodnuto, ale takhle jsme měli stále naději. Ve 37. minutě to konečně přišlo. Po závaru před brankou se k dorážce dostal Mike a bylo vyrovnáno – 1:1. Dál pokračovala taktická hra, na kterou se moc dívat nedalo. Rozhodnutí přišlo v čase 42:50, kdy tečovaná střela skončila v naší brance – 1:2. Náš závěrečný tlak zmírnil Mike svým vyloučením a definitivně ho ukončil Tomáš dalšími dvěma minutami.

Podali jsem špatný výkon hlavně v útoku. Dvě obdržené branky jsou sice dobré, ale vepředu to byla bída. Nejlepším našim hráčem byl jednoznačně Pepa. To je naše jistota

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Horák, Karel Komínek
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Oppl M. (-)

Tresty
Oppl M. (2 min. -  hrubost), Matýsek (2 min. - opakované přestupky)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode