TJ VHS Znojmo C - FbC Dohoda Brno

20.01.2008 14:42

TJ VHS Znojmo C - FbC Dohoda Brno
8:3
(2:0 - 5:2 - 1:1)

20/01/2008 - Jedovnice

Jen jeden týden uběhl od posledního zápasu a hráli jsme znovu. Do Jedovnic jsme vyrazili v počtu 10+1. Do brány se vrátil po dlouhé době Olaf. Chtěl potvrdit pozici brankáře s nejlepším průměrem v Dohodě. Na to si ale nevybral moc vhodného soupeře :-)

Hrálo se od začátku podle znojemských not. V té době ještě vedoucí tým ligy oplývá velmi dobrými a technicky vyspělými hráči. Sice neudělali jeden pohyb navíc, ale míček létal zprava doleva přesně od čepele k čepeli. Nám nezbývalo než bojovat. Vytvořili jsme si i první šanci zápasu, ale Mike neproměnil a z protiútoku jsme dostali gól na 0:1. Hra se nezměnila. My jsme se dostávali k bráně velmi kostrbatě a Znojmo trpělivě čekalo na svoje příležitosti. V 11. minutě vystřelil jejich obránce chytrou střelu z dálky a bylo to už 0:2. Bojovali jsme příkladně a vytvořili si i nějaké střelecké příležitosti. Neměli jsme ale štěstí.

O začátcích druhých třetin už jsem toho napsal dost. Po půl minutě to bylo 0:3. Znojemští se uklidnili a polevili. Měli náskok a míček skoro pořád v držení. Přesto jsme občas zahrozili z brejku. Jeden takový proměnil Martin Huňař po přihrávce Pavla v gól - 1:3. Tím jsme ale soupeře řádně naštvali a oni zase přidali. Během tří minut nám dali tři góly a bylo v podstatě jasno – 1:6. Ve 25. minutě poslal Martin H. přihrávku Mikovi, ten vystřelil a odražený míček vrátil do brány Tomáš – 2:6. V samotném závěru jsme ještě inkasovali – 2:7

Poslední třetina byla už jen formalita. Hned v první minutě nám dalo Znojmo 8. gól a dalo tak jasně najevo, že nehodlají připustit žádné drama – 2:8. Pak se ukázal náš staronový brankář Olaf a několika jistými zákroky získával sebevědomí do daleko důležitějšího odpoledního zápasu. Ve 36. minutě udělal soupeř velkou chybu v rozehrávce, míček získal Tomáš, řítil se z levého křídla na bránu a poslal přihrávku doprava Karlovi, ten ještě přiťuknul na střed Martinovi a jeho utěšená střela skončila v šibenici – 3:8. Zbytek zápasu se dohrával v klidu. O výsledku bylo jasno a žádné zbytečné emoce nevznikaly.

Podali jsme solidní výkon. V průběhu zápasu se dostal do své staré formy Olaf a druhý útok Ronald, Fajne, Pavel naznačil, že se začíná sehrávat. Znojmo bylo bohužel nad naše síly. Zkušené mužstvo s řadou skvělých hráčů vyhrálo zcela zaslouženě a získalo 3 body.

Sestava
Brankář: Oldřich Racek
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Karel Komínek
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Huňař (Oppl P.), Matýsek (-), Huňař (Komínek)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode