VSK VUT Skurut Hai Brno - FbC Dohoda Brno

27.04.2008 14:49

VSK VUT Skurut Hai Brno - FbC Dohoda Brno
4:2
(0:2 - 2:0 - 2:0)

27/04/2008 - Brno VUT

Poslední dubnový víkend se konalo také závěrečné kolo naší ligové soutěže. Tentokrát se premiérově hrálo v hale VUT. Chvilku si člověk musel zvykat na velikost haly a povrch, ale později už to nebyl takový problém.

S tradičním soupeřem a pořádajícím týmem jsme hráli utkání naděje. Jen plný bodový zisk nám dával teoretickou naději na záchranu. Začali jsme velmi dobře. Ubránili jsme kritickou první minutu hry a vytvořili si menší tlak. Z naší strany vypadal hra opravdu slušně a po zásluze jsme se ujali v 9. minutě vedení. Pítr přihrál Mikovi a jeho střela skončila v bráně – 1:0. Stále jsme byli lepší. V minutě 12. našel Mike volného Ronalda a jeho tvrdá střela z dálky skončila v síti – 2:0.

Druhá třetina už tak slavná nebyla. V 18. minutě to bylo 2:1, nepokrytý útočník neměl problém skórovat. Dost nás to nahlodalo a Skuruti vyrovnali hru. A bohužel taky skóre – 2:2 Naše hra se úplně rozpadla a nechali jsme vyniknout Pepu. Naštěstí si uchoval svoji stabilní formu a ve druhé třetině už neinkasoval.

Zato poslední část začala tragicky. Nejdřív nám rozhodčí nepochopitelně sebral gól. Střela letěla krásně do šibenice a už z brány ji vytáhl vysokou holí obránce. Rozhodčí rozpažil a hrálo se dál. Z protiútoku jsme dostali gól – 2:3. A aby toho nebylo málo, uběhlo jen 16 vteřin a bylo proti nám nařízeno trestné střílení. Nejdřív to vypadalo, že si útočník neporadí, ale zvládl to – 2:4. Od té doby se zápas dohrával. Obranný tým Skurutů si držel pozice a my se spokojili s tím, že sestupujeme.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl

Branky (přihrávky)
Oppl M. (Kucharík), Martini (Oppl M.)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode