WORMS Velké Pavlovice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

19.10.2009 17:08

WORMS Velké Pavlovice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
5:17
(1:3 - 1:5 - 3:9)

18/10/2009 - Lužice

 

V bufetu jsme si prohlédli svalnaté časopisy a to nás zřejmě nabudilo. Stejně jako pan kuchař, který sice uměl uvařit jen párky, ale o to víc se mu nelíbilo, že je jíme v sedačce. Dost nadával, ale protože místnímu nářečí nerozumíme, dělali jsme že ho neslyšíme.

Na hřiště jsme přišli docela vychladlí a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do tempa. Taky jsme rychle dostali gól. Pavlovice měly jednoho velmi nebezpečného střelce a ten se prosadil. Pak jsme začali úřadovat my. Tomáš vybojoval v rohu míček, posunul ho před bránu a Laďa otevřel svůj účet v Dohodě - 1:1. Poté Máca našel Johnyho a ten dotlačil vzduchem balónek do sítě – 2:1. První třetinu zakončil po samostatné akci střelou do vinglu Martin Huňař – 3:1.

Už po 15 vteřinách se domluvil Tom s Fajnem na signálu, který vyšel – 4:1. Pak jsme dostali dost laciný gól a vypadalo to na trápení, ale to se nekonalo. Naopak. Přišla naše drtivá smršť. Únik 2 na 1 proměnil po Tomově přihrávce Pítr a začala kanonáda. Tomáš nahrál Fajnemu, který má velkou formu – 6:2. Martin Huňař přihrál dozadu Martinu Sládkovi a jeho střela doputovala do sítě. 2. třetinu zakončil opět únik 2 na jednoho, tentokrát v podání Martin-Tom – 8:2.

Závěrečná třetina už byla exhibiční. Fajne nahodil obloukem na Toma, obrana vůbec netušila kde je míček a prázdná branka byla trefena. Později 2x skórovala dvojice Pítr-Laďa. Pavlovice trošku zkorigovaly, ale nám to na chuti střílet góly neubralo. Laďa přistrčil v rohu Tomovi a ten po vyběhnutí před bránu vymetl šibenici. Pak opět Fajne vybídl ke skórování Pítra a ten nezaváhal. Velký okamžik prožil Laďa, když po Martinově přihrávce dokončil hattrick. To se v tomto zápase povedlo i Fajnemu, Pítrovi a Tomovi. Krásnou kombinaci předvedla trojice Martin H., Fajne, Tom. Skóre uzavřel po Laďově přihrávce Martin Huňař – 17:5.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Marcel Hegr, Martin Sládek, Martin Grosman, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Hamerský (Matýsek), Časta (Hegr), Huňař (-), Reichard (Matýsek), Kucharík (Matýsek) Reichard (Matýsek), Sládek (Huňař), Matýsek (Huňař), Matýsek (Reichard), Hamerský (Kucharík), Kucharík (Hamerský), Matýsek (Hamerský), Kucharík (Reichard), Hamerský (Huňař), Reichard (Kucharík), Matýsek (Reichard), Huňař (Hamerský)

Vyloučení
-

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode