F.A.T.R. Dubňany B - FbC Dohoda Brno

10.11.2007 16:12

F.A.T.R. Dubňany B - FbC Dohoda Brno
6:2
(3:1 - 1:0 - 2:1)

10/11/2007 - Jedovnice

Po dlouhé šestitýdenní přestávce jsme opět hráli turnaj. V prvním zápase to byl zelený tým z Dubňan, takže jsem oblékli letos poprvé naše elastické žluté trikoty. Zlepšený výkon v posledním zápase s Tišnovem dával naději, že konečně začneme bodovat.

To se potvrdilo už po 19 vteřinách, kdy Fajne uvolnil Pítra na pravém křídle a bylo to 1:0. V první minutě jsme si vytvořili ještě další dvě šance. Znovu Pítr a pak Mike ale netrefili branku a tak přišla studená sprcha. Nejdřív soupeř náhodně z trestného úderu dloubákem vyrovnal a o minutu později už jsme prohrávali, když protihráč několikrát minul skákající míček a rozehnal svým velkým rozmachem všechny okolo. Rozhodčímu se ale nezdálo nic špatně a tak to bylo 1:2. Nás to ovšem nepoložilo a začali jsme soupeře přehrávat. Šance si vytvářel hlavně Mike. Několikrát minul branku a párkrát taky vyzkoušel brankáře. I Pítr a Fajne se snažili o další góly, ale nebylo nám přáno. Míčky létaly kolem branky, ale žádný se neujal. Naši převahu jsme nedokázali využít a tak přišel trest. Půl minuty před koncem rozehrával soupeř aut, všichni šli střídat a rozhodčí už chtěl písknout zdržování, ale jeden z protihráčů se rychle vrátil, plácnul do míčku a bohužel to byl gól – 1:3.

Druhou třetinu jsme zahájili velkým tlakem. Získali jsme územní převahu, ale gól nepřicházel. Zkoušeli to všichni. Mike, Tomáš, Fajne ani Pítr nedali. I z tribuny občas zaznělo povzdechnutí, že to už není možný co nedáme. Nejblíže ke skórování se ocitnul Zrzi, ale jeho střela se zastavila o břevno a následná dorážka Mika se taky neujala. A zase jsme inkasovali. Na konci 27. minuty nás dokonale vyšachovala dvojice útočníků a pohodlně zakončovala do prázdné branky – 1:4.

Třetí třetina začala symbolicky. Už v 1. minutě střílel soupeř od půlky a tečovaný míček vyletěl někam ke stropu a jako padající list doplachtil do naší branky – 1:5. Neuvěřitelný gól. Trochu nás zaskočil a o 30 sekund později bylo vymalováno. Z ideální pozice se protihráč nemýlil – 1:6. Opět jsme zabrali, ale už nešlo o takovou převahu jako v předchozí třetině. Vytvořili jsme si ještě další šance, ale už bylo jasné, že body nezískáme. Od 40. minuty se zápas v podstatě dohrával. Ve 41. minutě se ještě z volného úderu po přiťuknutí Tesáka prosadil Mike – 2:6.

Z herního hlediska jsme rozhodně odehráli náš nejlepší zápas v téhle sezóně, ale bohužel se vůbec nedařilo v zakončení. Sice jsme dali první a poslední gól zápasu, ale to nestačilo.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obrana: Jan Časta, Martin Horák, Richard Tesař
Útok: Martin Grosman, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Kucharík (Reichard), Oppl M. (Tesař)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode