FbC Aligators Šitbořice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

18.10.2011 09:11

FbC Aligators Šitbořice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
7:9
(2:1 - 2:5 - 3:3)

15/10/2011 - Pohořelice

 

V Pohořelicích se nám většinou daří, takže jsme se neměli čeho bát. Do brány šel Martin Weiss, do pole nás bylo 8.

Zápas jsme začali dobře. Už po 21 vteřinách poslal Ronald přihrávku do prostoru na Johnyho a tomu se povedlo skákavý míček zasunout do branky – 1:0. Měli jsme i další šance, ale tohle byl náš jediný gól v úvodní části. Soupeř tedy dvěma zásahy stav otočil.

Ve druhé třetině jsme spustili kanonádu. Pítr krásně uvolnil Toma u tyčky a ten měl jediný úkol, přehodit ležícího brankáře – 2:2. O minutu později si krásně naběhl na Tomovu přihrávku Laďa a jeho střela byla tak přesná, že na ni brankář nedosáhl – 3:2. Po drobné chybě bylo srovnáno, ale pak předvedli Tom s Ronaldem pěknou narážečku a opět jsme vedli – 4:3. Za další 2 minuty se nádherně uvolnil Ronald, kličkami se dostal až vedle branky a podél brankové čáry nabídl Tomovi jednoduchý doklep – 5:3. A neuběhla ani minuta a opakovala se situace z počátku třetiny. Pítr nahrál Tomovi a ten měl sice z úhlu, ale úplně prázdnou branku – 6:3. Těsně před koncem jsme inkasovali – 6:4.

Před závěrečnou třetinou jsme si dali za úkol nedostat brzo gól. A tyto pokyny jsme velmi zodpovědně plnili celých 6 vteřin – 6:5. Ve 30. minutě bylo opět vyrovnáno – 6:6. Následovalo naše oslabení. V tom jsme Aligátory skoro k ničemu nepustili, naopak 4 sekundy před koncem trestu utekli Tomáš s Martinem a opět jsme vedli. Ale jen 22 sekund. Špatně jsme si rozebrali hráče a bylo srovnáno – 7:7. Byl to naštěstí poslední inkasovaný gól. Vítěznou branku si připsal Ronald, když využil nesmyslných zmatků v obraně soupeře a poslal míček pod víko – 8:7. Skóre uzavřel Martin, který zakončil rychlý brejk – 9:7.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Časta (Martini), Matýsek (Kucharík), Hamerský (Matýsek), Matýsek (Martini), Matýsek (Martini), Matýsek (Kucharík), Matýsek (-), Martini (-), Huňař (Kucharík)

 

Vyloučení
Reichard - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode