FbC Dohoda Brno - FK Orel Telnice

21.03.2009 16:54

 

 FbC Dohoda Brno - FK Orel Telnice

7:0

(0:0 - 6:0 - 1:0)

21.3.2009 Pohořelice

A opět jsme pořádali turnaj. Situaci nám trošku komplikovaly rozkopané Pohořelice, ale nakonec dopadlo stavění hřiště dobře a mohlo se začít. 

Telnice..jediný soupeř, kterého jsme výrazně přehráli v prvním vzájemném zápase. Opět zde, v Pohořelicích. První třetina se hrála nahoru dolů. Orel byl velmi nebezpečný. Zvonilo nám i břevno. Měli jsme hlavně v závěru úvodní části velké štěstí. Pepa podržel.

Ve druhé třetině jsme předvedli, jak se mají využívat šance. V čase 23:16 to začalo. Ronald fantasticky našel v brankovišti Johnyho a ten zahájil kanonádu - 1:0. 24:09 vystřelil opět Ronald a Tomáš velmi důrazně akci dokončil - 2:0. 25:30 - situace 2 na 1, Ronald s Tomem si 3x vyměnili míček a Tomáš střílel pod víko prázdné branky - 3:0. 26:19 Martin okopíroval náš první gól a Johny v brankovišti bezchybně nasměroval míček do sítě - 4:0. 28:00 - Martin dostal přihrávku do ideální pozice břed brankou, vystřelil, míček se odrazil od tyčky k nehlídanému Tomovi a bylo to už 5:0. 28:13 - ihned po buly přihrál Martin do brejku Tomovi a ten přehodil ležícího brankáře - 6:0. Neuvěřitelná třetina. Do čeho jsme plácli, to byl gól.

Poslední část byla opět vyrovnaná. Pepa chtěl nulu a snažil se o to víc. Ve 41.minutě přihrál Tomáš zpoza branky úplně volnému Martinovi a ten mohl střílet do prázné branky - 7:0.

Jsme rádi, že se nám podařilo vyhrát, ale výsledek zcela neodpovídá dění na hřišti. Byl to vyrovnaný zápas, kromě zázračných pěti minut ve druhé polovině prostřední třetiny. Pepa vychytal nulu a měl z toho velkou radost.

Sestava:

Brankář: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Martin Sládek

Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)

Časta (Martini), Matýsek (Martini), Matýsek (Martini), Časta (Huňař), Matýsek (Huňař), Matýsek (Huňař), Huňař (Matýsek)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode