FbC Dohoda Brno - Florec Brno

24.11.2007 14:36

FbC Dohoda Brno - Florec Brno
2:7
(0:2 - 1:2 - 1:3)

24/11/2007 - Jedovnice

Historicky první zápas proti Florecu Brno nás čekal v Jedovnicích . Turnaj jsme pořádali 24.11. a náš nejzkušenější osoba přes papírováni Zrzi se ujal zapisování. Nespletl toho moc. Skoro každá druhá zapsaná věc byla správně  Vzhledem k nedostatku obránců musel jít Tomáš dozadu.

Florec nás vůbec nešetřil. Tvrdá hra jim dost vyhovovala a ve 2. minutě jsme prohrávali 0:1. Poté jsme trošku zahrozili my, ale v čase 9:00 jsme inkasoval podruhé. Dopředu jsme hráli možná moc opatrně. Určitě tam bylo místo na nějakou kombinaci, ale my jsme ho nenašli.

Druhou třetinu jsme zahájili dobře. Po závaru před naší brankou vyvezl Tomáš míček, předal ho Davidovi a jeho akci dokončil Mike – 1:2. Euforie ale vydržela jen 8 sekund- 1:3. Pepa pak předvedl několik hezkých zákroků, ale už nemohl zabránil skvělé kombinaci po 22 minutách hry – 1:4. V závěru třetiny se dostal do zakončení Mike a Pavel, ale gól z toho nebyl.

Hned po zahájení hry udělal Florec rozhodující krok. Zvýšil na 1:5 a my jsme tušili, že tohle už nezlomíme. Neměli jsme míček ani šance. Většinu času jsme se bránili. Světlým okamžikem byl průnik Martina Grosmana, který bez bázně a hany vystřeli z úhlu a Pavel dorazil na 2:5. To už ovšem zbývalo jen velmi málo času a náš bezkrevný výkon potrestal soupeř dalšími dvěma góly – 2:7

Stále máme problémy poskládat sestavu. Zranění a nemoci nás kosí ve velkém.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Tomáš Matýsek
Útočníci: Martin Grosman, David Podobský, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Oppl M. (Podobský), Oppl P. (Grosman)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode