FbC Dohoda Brno - Sokol Brno III-Falcons

05.04.2008 14:47

FbC Dohoda Brno - Sokol Brno III-Falcons
5:7
(4:1 - 1:2 - 0:4)

05/04/2008 - Jedovnice

Závěrečný zápas dne nám přivedl do cesty našeho nejčastějšího soupeře v historii. Po nešťastném konci dopoledního zápasu jsme se do toho pěkně obuli.

V čase 1:11 přišla krásná kombinace kterou založil Martin H., přenesl doprava na Toma a ten zase doleva na Majkla a vedli jsme 1:0. Další gólovou akci vymyslel Olaf. Krásným výhozem našel v 8. minutě Karla a ten se většinou v samostatných únicích nemýlí – 2:0. Za další 3 minuty unikla dvojice Martin H. – Majkl a vedli jsme krásných 3:0. A když si to tihle dva o 40 sekund později vyměnili a náš náskok narostl na 4 branky, zavoněly ve vzduchu body. Ale přišla už tolik zmiňovaná poslední minuta třetiny a již samozřejmý inkasovaný gól – 4:1.

Druhá třetina začala v podobném rytmu a opět to byl Majkl, který po další Martinově přihrávce zvýšil už na 5:1. Chtělo by se napsat, že od té doby na hřišti existovalo jen jedno mužstvo. A ona je to pravda, ale ještě nikdy to neplatilo o tom týmu, který prohrával. Z ničeho nic jsme přestali hrát. A to takřka totálně. Vypadli jsme z tempa, odpadla veškerá bojovnost a kdo se vrátil pomáhat brankáři byl nakonec za blba. Olaf zůstal na všechno sám a podle toho se vyvíjel stav zápasu. Sokol stačil dvěma góly ve druhé třetině snížit na 5:3. Spoléhali jsme na přestávku.

Jenže po ní to bylo ještě horší. Falkoni si s námi dělali co chtěli. Velmi zkušeně během chvíle vyrovnali a my jsme se propadali jako do propasti. Už ale nepřišel žádný záchytný bod. Už jsme se do toho prostě nedostali a naše tempo se podobalo procházce po kolonádě. Sokol sice nebyl o mnoho rychlejší, ale stačilo to z jeho strany na poklidnou výhru 7:5.

Tak to byl zápas roku, ve kterém jsme si měli zajistit záchranu. Sice vlivem ostatních výsledků stále žijeme, ale otázkou je, jestli si ještě tuhle šanci zasloužíme.

Sestava
Brankář: Oldřich Racek
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Martin Horák
Útočníci: Martin Huňař, Karel Komínek, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, David Podobský

Branky (přihrávky)
Oppl M. (Matýsek), Komínek (Racek), Oppl M. (Huňař), Huňař (Oppl M.), Oppl M. (Huňař)

Vyloučení
Grosman (2 min. – bránění ve hře)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode