FbC Dohoda Brno - TJ Sokol Lanžhot-Loko Břeclav

16.03.2008 14:46

FbC Dohoda Brno - TJ Sokol Lanžhot-Loko Břeclav
2:14
(0:3 - 2:5 - 0:6)

16/03/2008 - Jedovnice

Po jednozápasové pauze nás čekal nepříjemný soupeř v růžových dresech. Jak se později ukázalo, branka v poslední vteřině minulého zápasu na nás měla velmi nepříjemný dopad.

Od začátku jsme se ocitli pod drtivým tlakem a nezmohli jsme se na nic. Už od 6. minuty jsme prohrávali a v 7. to bylo 0:2. A to ještě Sokol nevyužil několika dalších šancí, které pochytal Pepa. Těsně před koncem jsme dostali 3. gól.

O přestávce jsme se navzájem povzbudili a řekli si, že umíme takový náskok smazat. Jak se ale ukázalo, ne dnes Hned od 16. minuty Lanžhot navyšoval vedení, až se to na chvilku zastavilo v čase 22:50, kdy po brilantní kombinaci a Martinově skvělé přihrávce snížil Majkl na 1:6. Tím jsme asi soupeře naštvali a okamžitě nám dal dvěma dalšími góly najevo, že to prostě mají pevně v rukách. 12 sekund před koncem snížil opět Majkl, když dostal přesný pas od Karla – 2:8.

„Mírně“ rozladěný Pepa začal vyhrožovat, že už nepůjde na třetí třetinu do brány. Za odměnu, že se tam nakonec nasoukal, jsme mu tam pustili během tří minut postupně brejky 4 na 1, pak 3 na nikoho a nakonec 2 na nikoho a bylo to 2:11. V té době už jsme prostě rezignovali a postávali na hřišti jako kuželky a mladíci z jihu si s námi pohrávali. Do toho se přidal takřka trapný výkon rozhodčích a debakl byl na světě. Skóre se nakonec zastavilo na 2:14 a my máme rozhodně o čem přemýšlet.

Do konce ligy nám chybí odehrát 4 zápasy a stejně jako loni nám ani plný bodový zisk nemusí stačit k záchraně. Musíme se o to alespoň pokusit.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Martin Horák, Martin Huňař
Útočníci: Karel Komínek, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Oppl M. (Huňař), Oppl M. (Komínek)

Vyloučení
Grosman (2 min. - opakované přestupky)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode