FbC Dohoda Brno - VSK VUT Skurut Hai Brno

01.11.2008 19:27

 

FbC Dohoda Brno - VSK VUT Skurut Hai Brno
1:5
(1:1 - 0:2 - 0:2)

1/11/2008 - Pohořelice

 

 

Tým se kterým trénujeme se na nás dobře připravil. Už jen účastí převyšuje zbytek soutěže. Tradiční oranžové dresy byly všude a na rozcvičce potřeboval soupeř dvě třetiny hrací plochy, aby se tam vůbec vešel.

 

Zápas začal poměrně vyrovnaně. Míček byl většinou v soupeřově držení, ale jakmile jsme se k němu dostali, byli jsme nebezpeční. Po jedné skrumáži uprostřed hřiště přiťuknul Tomáš míček Martinovi a bylo z toho překvapivé vedení – 1:0. Tenhle stav jsme drželi docela dlouho, ale v 10. minutě jsme si dali polovlastňák a bylo to 1:1. Stále jsme relativně drželi krok, ale pomalu se hra stěhovala spíš před Pepu.

 

Druhou třetinu jsme zahájili tradičně špatně a dostali se pod tlak. Vydrželi jsme 5 minut. Poté zůstal v ideální pozici nepokrytý hráč a se štěstím dostal vysokoškoláky do vedení – 1:2. Přesně v polovině zápasu skoro neuvěřitelně trefil soupeřův útočník z velkého úhlu šibenici a náskok byl už dvougólový – 1:3. My jsme ale nesložili zbraně. Dál jsme zkoušeli z brejků ohrožovat jejich bránu. Největší šanci nevyužil Tomáš, kterému se nepovedlo usměrnit do branky Pítrovu ideální přihrávku.

 

V závěrečné třetině už nám pomalu začaly ubývat síly. Skuruti kontrolovali hru a my už jsme přetěžko hledali odhodlání útočit. Navíc jsme hned v úvodu inkasovali a výsledek byl pravděpodobně rozhodnutý -1:4. Pár akcí se nám ještě povedlo založit, ale fyzicky nás soupeř zcela drtil, přece jen patnáctičlenná soupiska vykonala své. Půl minuty před koncem uzavřeli oranžoví skóre na 1:5.

 

Myslím, že jsme podali výkon na hranici možností a mohli jsme se vztyčenou hlavou začít uklízet halu.

 

Sestava

Brankář: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard

Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branka (přihrávka)

Huňař (Matýsek)

 

Vyloučení

Časta (2 minuty – sekání)  

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode