FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Atlas ČKD Blansko B

17.11.2010 12:35

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Atlas ČKD Blansko B
3:8
(1:1 - 1:4 - 1:3)

13/11/2010 - Morkovice

 

Druhý zápas už tak slavný nebyl. V sestavě soupeře bylo několik hráčů se zkušenostmi z celostátních soutěží a bylo to vidět. Dobrý pohyb a hlavně přesná střelba nám nadělaly spoustu problémů.

Začali jsme velmi dobře. Ronald s Tomem rozehráli akci ve středu hřiště, Pítr se na chvilku ocitl opuštěn na brankovišti, dostal přihrávku a z otočky otevřel skóre. Běžela 26. vteřina – 1:0. To bylo z naší strany skoro všechno. Ocitli jsme se pod tlakem. Pepa si dobře zachytal. V 5.minutě Atlas vyrovnal a měl další velké šance. Něco jsme se štěstím odvrátili, něco chytil Pepa.

Ve druhé třetině jsme už tolik štěstí neměli. Blansko hrálo velmi systematicky a hlavně velmi přesně střílelo. My jsme jim navíc umožňovali dorážky, takže 3 góly v rychlém sledu v naší síti ani tak nepřekvapily. Skóre trošku upravil Pítr, který využil chyby obránců a střelou pod víko snížil – 2:4. Ani ne za minutu padl další gól do naší branky a bylo rozhodnuto – 2:5.

Ve třetí třetině už nám nezbyly síly na nějaké velké manévry. Ještě třikrát jsme inkasovali. Nebyli jsme důrazní a Blansko toho dokázalo využít. Poslední gól zápasu vstřelil po Pítrově přihrávce Ronald – 3:8.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Lukáš Florec, Ladislav Hamerský, Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Matýsek), Kucharík (-), Martini (Kucharík)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode