FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Bulldogs Brno C

18.04.2011 14:32

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Bulldogs Brno C
2:5
(1:0 - 1:2 - 0:3)

16/04/2011 - Tišnov

 

Náš poslední turnaj 13. sezóny se odehrál v Tišnově. Už hodně dlouho jsme tuto halu neviděli. Na parketách nás čekali velmi zdatní soupeři. Sestava čítala 2 brankáře a 10 hráčů.

Úvod byl bleskový. Martin si dvakrát vyměnil míček s Tomem a už ve 40. vteřině byl stav 1:0. Poté se strhla neuvěřitelná mela u soupeřovy branky. Naše obrovské šance jsme ale nedali. A že jich bylo. Perfektně nás držel v bráně Mira a my jsme měli klid na útočení. První třetinu jsme zcela ovládli. Bohužel jsme dali pouhý jeden gól, což se později ukázalo jako rozhodující.

Ve druhé třetině se hra vyrovnala. Buldoci začali roztáčet kolotoč přihrávek a my jsme začali mít problémy v obraně. Nakonec tenhle tlak vyústil ve vyrovnávací gól – 1:1. Po chvíli následovalo oslabení, které jsme ovšem zvládli velmi dobře. Nejen že jsme nepustili soupeře do šancí, naopak jsme hrozili z brejků. V závěru oslabení se aktivita vyplatila. Tomáš šťastnou střelou strhl vedení na naší stranu – 2:1. V té době jsme ještě netušili, že je to náš poslední úspěch. Přehlídka našich neproměněných šancí pokračovala. V poslední minutě jsme o vedení přišli.

Závěrečná třetina se sice odehrávala většinou u naší branky, ale my jsme měli opět hodně vyložených šancí. Naše nemohoucnost pokračovala. Navíc jsme byli vždycky za nevyužití gólové příležitosti potrestaní inkasovaným gólem.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt (Martin Weiss)
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Peter Kucharík, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Huňař (Matýsek), Matýsek (Huňař)

 

Vyloučení
Martini - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode