FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Ivanovice na Hané

20.03.2012 09:58

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Ivanovice na Hané
6:7
(2:2 - 3:4 - 1:1)

17/03/2012 - Lužice

 

Po přestávce v místním bufetu, kde jsme si prohlédli fotky pánů z posilovny a zjistili jsme, jak bychom mohli vypadat, kdybychom jen trošku chtěli, jsme se vrhli na druhého soupeře. Zápas začal už v šatně. Takticky jsme je donutili převléct dresy v domnění, že Máca svůj žlutý trikot nechal doma. Že ho s sebou měl, zjistil až po zápase.

Už v první minutě se předvedl Johny. Nabral na naší polovině rychlost, ukázal několik otoček, kliček a fines, na půlce si prohodil míček přes skupinu protihráčů a nakonec předložil doprava Pítrovi – 1:0. Smůla nás ale provázela dál. Míra perfektně pokryl brejk, ale dorážku trefil soupeř vrchní hranou hokejky a oblouček skončil v bráně - 1:1. Ve 12. minutě přihrál „mezi kruhy“ Martin Tomovi a jeho bekhendová střela skončila v šibenici – 2:1. V poslední minutě to přišlo. Ten den jsme dostali první normální gól. Sokol nás přečíslil a akci 2na1 perfektně zakončil – 2:2.

V 16. minutě jsme naposledy vedli. Martin se nádherně trefil k tyčce z volného úderu - 3:2. Vyrovnávací gól byl znovu neuvěřitelný. Střelci na půlce hrubě míček nesedl a letěl vzduchem směrem do rohu. Tam ho útočník soupeře, který měl nohy za koncovou čárou, zoufale napálil a ten dírkovaný pitomec skončil zázračně v šibenici - 3:4. Za půl minuty už to bylo 3:5. Jenže znovu zaúřadoval Martin. Převzal míček od Máci, protáhl se po křídle až do střelecké pozice a procedil ho do sítě – 4:5. Ve 24. minutě rozehrál Máca na půlce přímák na Toma. Ten přehodil doleva Pítrovi, který se obtočil kolem obránce a bekhendem vyrovnal – 5:5. Jenže bohužel jsme tohle vyrovnání neudrželi ani minutu – 5:6.

V poslední třetině padaly góly už jen v přesilovkách. Nejprve Fajne zakončil povedenou kombinaci střelou z křídla, ale soupeř odpověděl podobným stylem – 6:7. V závěru jsme Ivanovice zmáčkli, ale vyrovnat jsme už i přes velké šance nedokázali.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský
Útočníci: Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Martin Huňař, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Časta), Matýsek (Huňař), Huňař (Matýsek), Huňař (Hegr), Kucharík (Matýsek), Reichard (Matýsek)

 

Vyloučení
Reichard - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode