FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBK Sokol Jedovnice

23.01.2011 20:15

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBK Sokol Jedovnice
12:6
(4:3 - 3:2 - 5:1)

22/01/2011 - Nezamyslice

 

Poprvé v roce 2011 a poprvé v Nezamyslicích. V plné sestavě. Na první zápas s Mirou v brance. A taky poprvé proti Sokolu Jedovnice.

V malé hale se hrálo hodně útočně a kontaktně. V 5. minutě vybojoval míček u mantinelu Tom, nabil Ronymu a vedli jsme 1:0. Za další minutu pěkně přihrál Pítr Martinovi H. a už to bylo o 2 góly – 2:0. Následovala naše slabá chvilka, během které soupeř vyrovnal. Góly dělilo jen 21 sekund – 2:2. V 8. minutě jsme hráli přesilovku. Mira přihrál Ronymu, ten napřáhl a střelou mezi brankářovy nohy skóroval – 3:2. V 11. minutě znovu Tom vybojoval v rohu míček, natlačil se před bránu a tentokrát sám zakončil – 4:2. Třetinu zakončil trošku nesportovní gól, za který se nám Sokol omluvil – 4:3.

Hned v úvodu trefil Tom vysoký lob přímo na Ronyho hokejku a ten se letos nemýlí – 5:3. Po dalším, trošku nešťastně inkasovaném gólu, parádně přihrál Johny Fajnemu a po střele z první jsme opět utekli na 2 góly – 6:4. Ale znovu se nepodařilo odskočit na větší rozdíl a Jedovnice snížily – 6:5. V polovině zápasu utekl Pítr po pravém křídle, přihrál na střed Tomovi a jeho bekhendová střela skončila v síti – 7:5.

Na začátku třetí třetiny to konečně přišlo. Vytvořili jsme si rozhodující náskok. Už po 14 sekundách po Martinově přihrávce skóroval Ronald a o 18 sekund později si role vyměnili – 9:5. Už se nám hrálo líp. Pěkné kombinace a plno šancí. Ve 30. minutě oběhl Martin H. branku, přihrál Tomovi a ten v telemarku přidal 10. gól. Ronald poté přidal po Tomově přihrávce svůj 5. gól v tomhle zápase – 11:5. V závěru jsme ještě v oslabení inkasovali, ale poslední slovo měla dvojice Martinů, kdy Huňař zpoza branky nabil Sládkovi a ten prokázal svou mysliveckou mušku – 12:6.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Ladislav Hamerský
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Jan Časta

 

Branky (přihrávky)
Martini (Matýsek), Huňař (Kucharík), Martini (Fajt), Matýsek (-), Martini (Matýsek), Reichard (Časta), Matýsek (Kucharík), Martini (Huňař), Huňař (Martini), Matýsek (Huňař), Martini (Matýsek), Sládek (Huňař)

 

Vyloučení
Sládek - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode