FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Florbal Kuřim

18.04.2011 14:32

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Florbal Kuřim
11:14
(3:5 - 4:6 - 4:3)

16/04/2011 - Tišnov

 

V pauze mezi zápasy se rozhodlo o postupujícím. Tišnov porazil nejdříve svého přímého konkurenta Kuřim a později to potvrdil povinným vítězstvím nad posledními Jedovnicemi. Náš soupeř tedy ztratil motivaci nás rozdrtit a z posledního zápasu se stala velká přestřelka a pohodový zápas.

Úvod zápasu patřil jednoznačně Pítrovi. Nejdřív trošku šťastně otevřel skóre, ale jeho druhá branka už byla výstavní. Z levého křídla se natlačil do šance a vymetl šibenici – 2:0. Pak už to šlo ráz na ráz. Tři další minuty, tři góly v naší síti – 2:3. Elegantní Mácova přihrávka na Martina H., rychlá klička a střela pod víko, to byla naše vyrovnávací branka – 3:3. Ale co pak? Dva slepené góly – 3:5.

Ani přestávka nesebrala týmům útočnou náladu. Tomáš sebral míček obráncům a předal Martinovi – 4:5. A znovu. Protiútok – 4:6. Tomášova rozehrávka z rohu, Fajneho přesná střela z „mezikruží“ – 5:6. Za minutku Pítr a Fajne dobývali branku a nakonec to byl opět Honza, který se prosadil zblízka – 6:6. Pak nám to trošku ujelo. Rozhodující náskok si Kuřimští vytvořili mezi 19. a 22. minutou -6:10. To ale pořád nebylo vše ve druhé třetině. Tom vybojoval míček pro Martina a bylo to 7:10. Poslední branku druhé třináctiminutovky dal soupeř – 7:11.

I v poslední třetině to tam prostě padalo. Nejdřív Kuřimi – 7:13. Chvilku to vypadalo na debakl, ale Ronald posunul míček Martinovi a zase skóre vypadalo líp – 8:13. Černomodrý soupeř se naposledy prosadil ve 34. minutě. Závěr patřil nám. Po Martinově přihrávce využil Tomáš přesilovku – 9:14. Desátý gól přidal Martin z trestňáku, kdy všechny překvapil rychlou střelou do šibenice – 10:14. Poslední gól dal symbolicky náš nejlepší střelec Ronald, který svou 39. brankou ukončil sezónu.

Večer jsme to pěkně zapili v Atriu.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss (Bohumír Fajt)
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Peter Kucharík, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (-), Kucharík (-), Huňař (Hegr), Huňař (Matýsek), Reichard (Matýsek), Reichard (Kucharík), Huňař (Matýsek), Huňař (Martini), Matýsek (Huňař), Huňař (-), Martini (Huňař)

 

Vyloučení
Hegr - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode