FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Lanžhot B

16.01.2012 10:06

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Lanžhot B
6:11
(1:6 - 3:2 - 2:3)

14/01/2012 - Kuřim

 

Po přestávce v šatně, která byla ve vedlejší budově vzdálené asi 50 metrů venkem!!, jsme se vrhli na druhého soupeře. Nutno podotknout, že kvalitou, arogancí a nefér hrou patřili jinam než do naší skvělé soutěže.

Nastoupili sebevědomě. Míček létal a na naši branku se hrnuly útoky jeden za druhým. O jejich přístupu vypovídal i jeden z obránců, který si při hře pískal. Bohužel byli lepší florbalově, což brzo ukázali. S přispěním rozhodčího se ve vymyšlené přesilovce ujali vedení. Vzápětí zvýšili po jasné vysoké hokejce na 0:2 a dorazili jsme se vlastňákem – 0:3. V 10. minutě vydřel na půlce Laďa míček, předal ho Tomovi, tomu se otevřela dálnice až k bráně - 1:3. Martin a Pítr nastřelili jen konstrukci a zbytek třetiny jsme vypustili 1:6.

Ta prostřední ale stála z naší strany za to. Začali jsme hrát. Najednou nás bylo plné hřiště. Měli jsme plno střel a brejků. Johny přes tréninkové manko zkušeně odebíral míčky útočníkům, Laďa lítal z rohu do rohu a znepříjemňoval obráncům rozehrávku. Hodně aktivní Máca obcházel hráče, střílel. Po jednom svém průniku nastřelil míček před bránu a Pítr ho elegantně tečoval do sítě – 2:6. Pak se hrálo dlouho bez gólů, až na začátku 24. minuty opět Máca napálil balónek do ohně a Tomáš ho doklepl za brankářova záda – 3:6. O 16 sekund později pronikl Martin přes půlku hřiště, přiťuknul doprava Tomovi - 4:6. Byli jsme na koni a zápas se vyrovnal. Rozhodlo posledních 8 sekund 2. třetiny, kdy nám Sokol zasadil dva údery – 4:8.

Třetí třetina se lehce zvrhla. Lanžhotu asi nestačilo vedení, tak hrál hodně agresivně a zákeřně. Dá se říct, že zbytečně. Poslední šanci na zdramatizování skóre nám přineslo snížení. Tomáš nabil Martinovi z rohu a byla z toho pěkná šibenice. O chvíli později si stejná dvojice gólovou situaci zopakovala, tentokrát po trestném úderu – 6:9. Vzápětí se řítil Tom na bránu, vystřelil, ale obránce rukou míček zastavil. Sebral nám gól, což navíc rozhodčí nepostřehli. Zase se začalo jiskřit. Zejména Martin byl řádně osekáván při svých typických průnicích. I Martin v bráně by mohl povídat o otlučených rukách. Nakonec jsme ještě 2x inkasovali, což už nic moc neznamenalo – 6:11.

Po závěrečném hvizdu se strhla menší strkanice, ke které to směřovalo celý zápas. Namyšlení Sokolící si asi mysleli, že po první jednoznačné třetině zápas vypustíme, to se ale šeredně spletli.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Matýsek (Hamerský), Kucharík (Hegr), Matýsek (Hegr), Matýsek (Huňař), Huňař (Matýsek), Huňař (Matýsek)

 

Vyloučení
Hegr - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode