FbC Dohoda Tri Lamy Brno - VSK MZLU Brno

15.01.2010 17:34

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - VSK MZLU Brno
8:5
(2:2- 4:0 - 2:3)

10/01/2010 - Pohořelice

 

Na pořádání turnajů si většinou ověříme nějaká fakta. Například, že i tak moderní hala jaká je v Pohořelicích, nemá ještě bezdrátové ovládání časomíry. Nebo že STOP, znamená vlastně START. To je přece jasný, ne? Pepův hurónský smích při vyplňování zápisu a zjištění některých letopočtů jsem asi nepochopil… :-)

Stala se věc nevídaná. Uběhlo jen 62 sekund, Martin Grosman našel Ronalda a vedli jsme 1:0. Naštěstí jen 20 sekund. Pak už jsme se cítili normálně a začali hrát. Technický soupeř nám vyhovuje a tak byly k vidění opravdu hezké akce. V 10. minutě našel přihrávkou Fajne Kubu a znovu jsme vedli – 2:1. Tentokrát to trvalo přesně 2 minuty než se MZLU podařilo srovnat.

Druhé třetiny patří nám a znovu jsme to potvrdili. Hned ve 2. minutě zavěsil znovu Kuba, který se začal výrazně prosazovat – 3:2. O chvíli později nezůstal pozadu ani jeho zkušenější brácha a bylo to už 4:2. Pak prokličkoval suverénně Johny z rohu před bránu a naservíroval Ronymu míček před prázdnou – 5:2. Skvostnou pětiminutovku uzavřel po Kubově přihrávce dalekonosnou střelou Fajne – 6:2.

Až do poloviny třetí třetiny jsme kontrolovali hru. Pak nám ale zatrnulo. Soupeř snížil a to nás ještě čekala naše neoblíbená poslední minuta, kdy jsme schopní ztratit cokoliv. Na začátku 42.minuty prokličkoval celým hřištěm Martin Huňař a zvýšil na 7:3. Znovu se zdálo být rozhodnuto, ale nebylo. Soupeři pomohl kuriózní gól od půlky a o půl minuty později dorážka. 53 sekund před koncem byl stav 7:5. Jasná remíza, řekl by si kdekdo z Dohody. Naštěstí se tentokrát vyrovnání nekonalo. Naopak 19 sekund před koncem dokončil Kuba hattrick a rozhodl zápas.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka (Josef Pirochta)
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Martini (Grosman), Peška (Reichard), Peška (P.Kucharík), P.Kucharík (-), Martini (Časta), Reichard (Peška), Huňař (-), Peška (P.Kucharík)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode