FbC Sokol Dynamo Bučovice B - FbC Dohoda Brno

12.10.2008 19:22

FbC Sokol Dynamo Bučovice B - FbC Dohoda Brno
14:5
(2:3 - 7:2 - 5:0)

12/10/2008 - Morkovice

 

Do Morkovic nás jelo nakonec 8+1, přestože se ještě v půlce týdne zdálo, že se nesejedeme vůbec. Svou sezónu zahájil i Martin Huňař, a proto jsme byli zase silnější.

    Hned úvodní minuta tomu nasvědčovala. Pavel vybojoval míček, podal ho právě Martinovi a jeho dalekonosná střela otevřela skóre - 1:0. O 13 sekund později bylo ovšem vyrovnáno - 1:1. Byla to otevřená hra. My jsme se až podezřele jednoduše dostávali do přečíslení a z jednoho úniku 3 na 2 rozvlnil síťku Ronald - 2:1. Tohle vedení jsme drželi 5 minut a pak opět přišlo vyrovnání - 2:2. Naposledy jsme sladkost vedení úcítili těsně před koncem 1.třetiny, kdy Pavel opět našel Martina a bylo to 3:2.

    Druhou část hry začnu až od 6. minuty, protože do té doby jsme na hřišti nebyli. Jen tak mimochodem daly Bučovice v té době 6 gólů. Potom hráči v oranžovém trošku zvolnili a hra se vyrovnala. V půlce zápasu se už potřetí osvědčila dvojice Pavel-Martin a byl to náš 4.gól a Martinův hattrick - 4:8. Přitvrdilo se. Místo gólů začaly padat rány a nešetřilo se s nimi. V tomhle ohledu jsou Bučovice velmi aktivním týmem. Ve 27.minutě jsme dostali výhodu trestného střílení. Ujal se ho Martin, ale bekhendový blafák se nepodařilo zdárně dotáhnout. Následovala ovšem přesilovka a tu jsme po minutě využili. Tomáš našel křížnou přihrávkou Fajneho a ten zasunul do prázdné branky - 5:9. O minutu později nařídil rozhodčí opět trestné střílení. Tentokrát ho prováděl Tomáš, ale jeho střela se jen lehce otřela o břevno a zachytila ji až síť za bránou:(

    Závěrečná část dostala nečekaný scénář. Po jednom inkasovaném gólu dostal Pepa trest 2+10 a do branky musel Máca. Nutno říct, že jsme mu nepomohli ani omylem a většinu času jsme postávali na hřišti a sledovali nájezdy soupeře. V podstatě jsme jim ani nestíhali zavazet. Hráli jsme tragicky a náskok narůstal až do výše 5:14.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta (od času 35:39 Marcel Hegr)
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Huňař (Oppl P.), Martini (Huňař), Huňař (Oppl P.), Huňař (Oppl P.), Reichard (Matýsek)

Vyloučení
Pirochta (2+10 min. - nesportovní chování)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode