FBC Sokol Slavkov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

23.03.2010 14:34

FBC Sokol Slavkov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:7
(1:1 - 1:4 - 2:2)

21/03/2010 - Pohořelice

 

Honza se konečně dočkal. Nastoupil proti svým bývalým spoluhráčům. Taktická příprava začala už nahoře v bufetu, když se snažil opít soupeřova brankáře. Asi se mu to nepovedlo.

Naše nadšení ze hry se přelilo i do druhého zápasu. Slavkov byl sice rychlejším a dotěrnějším soupeřem než Telnice, přesto jsme měli znovu plno šancí. Po velkém závaru se z rohu vymotal Martin, přenechal míček Tomovi a jeho střela z otočky propadla brankáři za čáru – 1:0. I Honza si zachytal víc než ráno. Několikrát vyřešil ošemetné situace v brankovišti. Jeden míček ale nakonec do brány prošel – 1:1.

O přestávce jsme chtěli oživit hru, proto jsme přesunuli Laďu do druhého útoku a Ronyho do prvního. A nutno říct, že tato změna rozhodla zápas. Po půl minutě hry vystřelil Kuba a Laďa důrazně dorazil míček do sítě – 2:1. Uběhlo pouhých 9 sekund a nastala úplně stejná situace. Kubova prudká střela, zákrok brankáře a Laďova pohotovost – 3:1. A Laďa řádil dál. O 2 minuty později znovu vypálil a tentokrát orazítkoval břevno. Potom jsme dostali laciný gól na 3:2. A aby se potvrdila správnost změny v sestavě, přihrál zpoza brány Tomáš Ronaldovi a ten měl hromadu času na zpracování i na přesnou a tvrdou střelu k bližší tyči – 4:2. Ve 24. minutě předvedl Kuba lahůdku dne. Na půlce převzal míček od bráchy, z levého křídla udělal tři naprosto stejné kličky třem obráncům za sebou a pak už jen suše zavěsil pod břevno – 5:2.

Slavkov to ale nezabalil. Dál se vytrvale snažili dobýt naši branku. To se jim bohužel povedlo hned v první minutě a ve vzduchu byly cítit problémy – 5:3. Ve 35. minutě jsme hráli přesilovku. Po naší neúspěšné z první třetiny jsme trochu změnili model a vyšlo to. Tomáš – Kuba – Martin – gól – 6:3. Ve 38. minutě jsme byli znovu nedůrazní a opět tu bylo drama – 6:4. I v tomhle zápase jsme to ale zvládli. Sokolíci už se do šance nedostali a naopak utekl Martin, oběhl branku a předložil Tomovi jistý gól – 7:4. Pak ještě přišel náš drtivý tlak, ve kterém jsme mimo jiné trefili břevno.

Sláva Pohořelicím!!! Děkujeme Tesákovi za jeho bezdrátový příspěvek a taky Honzově Nikol, že nám vyplňovali zápisy. Díky

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Matýsek (Huňař), Hamerský (Peška), Hamerský (Peška), Martini (Matýsek), Peška (Kucharík), Huňař (Peška), Matýsek (Huňař)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode