FBC Valtice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

07.12.2009 09:17

FBC Valtice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
2:9
(0:4 - 0:4 - 2:1)

06/12/2009 - Lužice

 

O přestávce jsme si dali párky a kofolu. Čekal nás soupeř, který nás minulý turnaj pořádně potrápil a nakonec i sebral 2 body.

Tentokrát se ale porazil sám. V čase 2:15 si nerozuměl obránce s brankářem a byl z toho neuvěřitelný vlastní gól, ze kterého se už Valtice nevzpamatovaly. V 11. minutě přihrál Pítr Kubovi a jeho premiérová branka znamenala už dvoubrankové vedení. O půl minuty později vybojoval Laďa míček pro Toma – 3:0. Třetinu ukončila opět bratrská spolupráce Kuba-Pítr – 4:0.

Měli jsme zápas pod kontrolou. Plno šancí. Valtice byly trošku v útlumu a my toho využívali. Hned v úvodní minutě přihrál Tomáš Martinovi a jeho bekhend skončil pod víkem – 5:0. I další gól dal Martin, tentokrát mu ale přihrával Máca – 6:0. Ve 25.minutě opět Laďa vybojoval míček a Kuba uzavřel svůj první hattrick v Dohodě – 7:0. No a ještě v téže minutě načal po samostatné akci další – 8:0.

Výrazně jsme polevili a Valtice snížily hned v úvodu a pokazily Honzovi čisté konto. To pak zopakovaly ještě ve 36.minutě, ale poslední slovo měl Ronald, který uzavřel skóre na 9:2.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Dano Kuchárik, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
vlastní, Peška (P.Kucharík), Matýsek (Hamerský), Peška (P.Kucharík), Huňař (Matýsek), Huňař (Hegr), Peška (Hamerský), Peška (-), Martini (-)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode