FBK Panthers Ratíškovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

30.11.2009 14:49

FBK Panthers Ratíškovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
3:5
(1:3 - 0:1 - 2:1)

21/11/2009 - Jedovnice

 

V prvním zápase jsme dostali od Panterů pořádný příděl, proto jsme se soustředili na to, abychom jim to vrátili. Podmínky jsme měli ideální. Konečně jsme nebyli v jedovnické kotelně. Místo, kde jsme se převlékali, se ani nedá pojmenovat. Beze sprchy, bez věšáků, bez místa na sezení.

Do utkání jsme vstoupili vlažně a Ratíškovice nám párkrát pořádně zatopily. Naštěstí měl Pepa svůj den a tak všechny jejich pokusy pochytal. Nestačil pouze na únik 2 na 1, kdy jsem velice špatně vystřídali a to nás stálo branku – 0:1. Pak jsme ale iniciativu převzali a o minutu později našel Fajne Martina Huňaře a bylo srovnáno – 1:1. V 10. minutě jsme dostali přesilovku. Zahráli jsme ji velice dobře. Měli jsme dvě vyložené šance. Nakonec Tomáš rozehrál volný úder a Martin nás z dálky poslal do vedení – 2:1. V závěru třetiny jsme měli velký tlak, Tomáš předložil Fajnemu před prázdnou branku a ten pohodlně zasunul – 3:1. Máca zlomil už druhou hokejku, a proto si sednul na tribunu.

Okamžitě po nástupu do střední části našel Pítr volného Martina a další hattrick našeho kapitána byl na světě – 4:1. Hra byla poměrně vyrovnaná, ale vyložené šance moc nebyly. Občas někdo zahrozil, ale gól už nepadl.

Ve třetí třetině jsme kontrolovali výsledek. Nejzajímavějšími okamžiky byly teatrální pády bíle oděných Panterů. Ve 41. minutě se utrhl z řetězu Martin. Utekl všem soupeřům a mířil na levé křídlo. Tam naznačil přihrávku na volného Toma, ale míček si nechal, otočil se o 180°, což 3 obránci zaznamenali velmi pozdě a tak měl Martin před sebou dálnici až k brance. A aby toho nebylo málo, poslal míček přesně do šibenice. Nejhezčí akcí dne zvýšil na 5:1. Ale my jsme mistři dramatických okamžiků, a proto jsme soupeře nechali výsledek zkorigovat, aby to bylo zajímavější. Naštěstí Martin nastřílel tolik gólů, že to stačilo na 3 body.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta (Jan Halouzka)
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský, Peter Kucharík

Branky (přihrávky)
Huňař (Reichard), Huňař (Matýsek), Reichard (Matýsek), Huňař (Kucharík), Huňař (-)

Vyloučení
-

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode