FBK Panthers Ratíškovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

10.03.2010 14:44

FBK Panthers Ratíškovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
5:5
(2:3 - 0:2 - 3:0)

07/03/2010 - Dubňany

 

19. zápas naší „hodonínské ligy“ byl odehrán opět v Dubňanech. Bylo nás neskutečných 10+1!! Rozdělili jsme se na kompletní 2 útoky a začali hrát. Do branky se vrátil po zranění Honza.

A nebylo to vůbec špatné. Hned od začátku jsme si vytvářeli šance a v polovině 4. minuty otevřel Martin Huňař skóre – 1:0. Za 100 sekund bylo srovnáno. Propadli jsme na půlce a soupeřův útočník chladnokrevně zakončil – 1:1. V 9. minutě vyvezl Martin míček na střed, přihrál na pravé křídlo Ronaldovi a jeho střela nakonec skončila v síti – 2:1. V 10. minutě jsme měli k dispozici přesilovku. Dlouho se nám nedařilo ohrozit branku, ale nakonec našel Tomáš dlouhou přihrávkou Kubu a vedli jsme už 3:1. Ve 13. minutě oběhl Panter naši branku a zasunul za tyč – 3:2.

Druhá třetina pokračovala stejně dobře pro nás. Ve 22. minutě rozehrál Ronald volný úder za bránu na Toma, ten našel před brankovištěm volného Mácu a byl z toho pěkný gól – 4:2. O 2 minuty později přišla na řadu další naše přesilovka. Po rychlé kombinaci Toma s Kubou střílel do prázdné brány Pítr – 5:2.

Do poslední části jsme ale nastoupili vlažně. Dostali jsme jeden gól ze vzduchu, druhý náhodně z půlky a dostali se pod tlak. Nakonec jsme v oslabení jen tak tak udrželi remízu.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Huňař (Hegr), Martini (Huňař), Peška (Matýsek), Hegr (Matýsek), Kucharík (Peška)

Vyloučení
Hamerský - 2 min. (špatné střídání), Hegr - 2 min. (blokování hole)

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode