Hangover Master Team - FbC Dohoda Brno

04.09.2012 15:14

Hangover Master Team - FbC Dohoda Brno
2:12
(0:7 - 2:5)

01/09/2012 - Brno-Lesná

 

Před soubojem o bronz Filip vyměnil hokejku a Kuba si vzal trenky Bulldogů. Hráči Hangoveru si udělali týmové foto a šlo se na poslední duel dne.

Od prvních minut jsme měli nad soupeřem převahu a hrálo se především na jeho půlce. Vytvářeli jsme si množství šancí a dokonce je i proměňovali, takže skóre postupně začalo narůstat až na nějakých 7:0.

Druhý poločas se dohrával už jen z povinnosti. Bránící protivník byl všude o krok za námi a když se zmocnil míčku snažil se nahodit na útočníky. Ovšem to byla snadná práce pro obránce Dohody, kteří zachytávali tyto výhozy a hned vyráželi na zteč před soupeřovu branku. To se dařilo zejména Davidovi, který nahrál na 3 góly. Pavel si zase spravil chuť 5 přesnými zásahy. Po faulu na Filipa nařídil rozhodčí trestné střílení, které Filip proměnil. Sice jsme neudrželi čisté konto pro Míru, ale poslední zápas jsme si prostě užívali a snažili se nastřílet desítku. To se nakonec povedlo a zápas skončil 12:2, což byla nejvýraznější výhra na celém turnaji. V závěru se Míra v bráně nudil a postupně začal sundávat výstroj.

Všichni 3 útočníci si v třetím utkání hodně vylepšili statistiky a Kuba s Filipem se dostali do první 10 kanadského bodování ligy. Vybojovali jsme 7 bodů, které zajistily 5 místo v tabulce. Přestože byl tým narychlo poskládaný a nesehraný, ostudu jsme značce FbC Dohoda neudělali a na příštím turnaji mají mazáci na co navazovat ;-)

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Oldřich Barvenčík (0+1), David Fajt (0+3), Ladislav Hamerský (0+0)
Útočníci: Filip Křešťák (3+2), Pavel Oppl (5+0), Jakub Peška (4+2)

 

Ladislav Hamerský

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode