Přípravy na začátek sezony

26.09.2008 15:58

Za tréninky ve velké hale na VUT určitě patří velké poděkování týmu VSK VUT Skurut Hai Brno. Bohužel tyto tréninky začínají až v říjnu a náš první turnaj se hraje už poslední víkend v září. Skuruti nám vyšli vstříc a v září jsme tak mohli s nimi trénovat i v pátek na Purkyňkách. Ovšem kromě prvního tréninku, kde navíc byla jen hrstka hráčů Dohody, se ty další z různých důvodů neuskutečnily (2x hala obsazena jinými sportovci, poslední trénink před turnajem chtěli Skuruti bez nás).

Kdo si dal do souvislosti veškeré informace z předchozího odstavce, tak určitě pochopil, že naše týmová předsezonní příprava byla téměř nulová a tak se bude muset Dohoda na prvním turnaji spoléhat především na svědomitou individuální přípravu jednotlivých hráčů :)

V neděli 28.9.2008 jedeme do Bystřice nad Pernštejnem kde nás v 1. kole čeká odveta posledního zápasu minulé sezony s Tišnov Paladins. Zápas to bude určitě důležitý, protože se jedná o vstup do sezony, ale zpětně vzato, zápas posledního loňského kola byl pro nás mnohem důležitější, protože 3 body z něj získané znamenaly definitivní jistotu udržení Dohody v Jihomoravské soutěži mužů.

Bude to již 3. sezona, kterou Dohoda odehraje ve stejné soutěži, aniž by postoupila či sestoupila (pomineme-li reorganizaci soutěží před sezonou 07/08). Pro někoho to možná není nic neobvyklého, ovšem pro hráče Dohody ano, protože za svoji 10 letou historii se v žádné soutěži déle jak rok neohřáli...

Uvidíme, jak moc klidný střed tabulky se nám podaří letos uhrát :)

Johny

Diskusní téma: Přípravy na začátek sezony

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode