SC Hattrick Brno FbŠ B - FbC Dohoda Brno

28.09.2008 19:18

SC Hattrick Brno FbŠ B - FbC Dohoda Brno
6:3
(1:2 - 1:1 - 4:0)

28/09/2008 - Bystřice n/P

Po krátké pauze nás čekal tým, se kterým jsme ještě nikdy ligu nehráli. Všechny naše vzájemné zápasy se odehrály na Slavkov Cupu. Rozhodli jsme se hlavně bránit a hrát jednoduše.

To se nám dařilo velice dobře a i když Hattrick kontroloval hru i míček, do šancí se nedostával. Střílel pouze z dálky a to měl Pepa v pohodě zmapovaný. Ve 3. minutě jsme se odhodlali jít do útoku a hned to vyšlo. Johny vyvezl míček, Ronald si s ním chvilku pohrál a potom vyslal nechytatelnou střelu k bližší tyčce - 1:0. Hned v zápětí ale FbŠ vyrovnala. Uběhlo pouhých 28 sekund - 1:1. Dál se pokračovalo úplně stejně. Hattrick držel míček a posílal si ho dokola a my úspěšně odráželi všechny ataky. Pepa se rozchytal, a proto byl výsledek stále příznivý. v 10. minutě přeskočil jednomu z obránců balónek přes hokejku a Pavel se dostal do samostatného úniku, který bezpečně nechytatelnou střelou pod víko proměnil - 2:1.

Druhá třetina začala obrovskou šancí. Pítr krásně zavezl míček po levém křídle k bráně a naservíroval ho jako na podnose Tomášovi před prázdnou brankou. Ten ovšem přestřelil. Kdyby dal, mohlo to být všechno jinak..... Po chvíli jsme hráli oslabení a s tím už si soupeř věděl rady. Krásnou kombinací vyrovnal - 2:2. My to nevzdali a dál se soustředili na naši hlavní činnost - totální destrukci. Věděli jsme, že občas udělají jejich obráci chybu a toho využil Pítr, utekl opět po levém křídle, kde byl faulován. Ihned rozehrál na Toma a ten pomocí teče získal opět vedení na naší stranu - 3:2.

Do poslední části tlak soupeře zesílil. Bušili do nás a my stále častěji měli problémy se bránit. Pepa chytal v dobré formě, dost nás podržel. Poslední 3 minuty už byly nad naše síly. Hattrick vyrovnal a my jsme se položili. Za další minutu jsme už prohrávali 3:4. Zkusili jsme odvolat brankáře a hráli jsme 5 na 5, protože jsme měli vyloučeného hráče. Powerplay jsme ale zahráli tragicky a dostali v ní 2 góly. 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard
Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl

Branky (přihrávky)
Martini (-), Oppl P. (-), Matýsek (Kucharík)

Vyloučení
Oppl P. (2 min. - blokování hole), Grosman (2 min. - podražení)

Diskusní téma: SC Hattrick Brno FbŠ B - FbC Dohoda Brno

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode