SFK Slovácko FATR Dubňany B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

02.10.2011 18:30

SFK Slovácko FATR Dubňany B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
8:5
(0:2 - 2:1 - 6:2)

01/10/2011 - Dubňany

 

Na druhý zápas se do brány uchýlil Máca. Čekal nás i kvalitnější soupeř a naštěstí i lepší rozhodčí.

A znova jsme začali dobře. Ve 2. minutě nabídl Martin Huňař Tomovi prázdnou branku a vedli jsme 1:0. Tentokrát jsme ale převahu neměli. Naopak jsme čelili nebezpečným nájezdům. Máca se v bráně chytil, a proto byl stav až do 13. minuty stejný. Poté Nadlesní prostrčil míček Tomovi a jeho střela se třepotala v síti – 2:0.

Hned v úvodu prostřední části jsme inkasovali, ale následně vyřešil Martin situaci 2 na 1 přihrávkou na Toma a ten jen zasunul bekhendem do prázdné – 1:3. Od této chvíle jsme tahali za kratší konec. Domácí nás začali přehrávat a my jsme pomalu odcházeli. Tento stav jsme s vypětím všech sil udrželi až do poslední minuty 2. třetiny, kdy se FATR prosadil a snížil – 3:2.

Tím se hráz protrhla a my jsme jen hleděli, jak je florbal jednoduchý. Když se stav otočil na 3:4, definitivně jsme odpadli. Máca zůstával osamocen na boj se střelci a ti brzo zjistili, že můžou i dorážet úplně v klidu, a proto se stav vyšplhal až na 3:8. V závěru se ještě prosadil Martin Huňař, když vypůjčenou hokejkou 2x nádherně vymetl šibenici.

 

Sestava
Brankář: Marcel Hegr
Obránci: Jan Časta, Lukáš Florec, Martin Sládek
Útočníci: Ladislav Hamerský, Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Matýsek (Huňař), Matýsek (Sládek), Matýsek (Huňař), Huňař (-), Huňař (Matýsek)

 

Vyloučení
Huňař - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode