Sokol Brno III - Falcons - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

13.02.2011 20:15

Sokol Brno III - Falcons - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
9:6
(3:2 - 2:0 - 4:4)

12/02/2011 - Jedovnice

 

Jedovnice, kotelna, Falcons. To už je evergreen. Celý týden to vypadalo všelijak, ale nakonec nás bylo 8+1. Někteří sice trošku indisponovaní, ale odhodlaní vyhrát a prodloužit sérii vítězných zápasů na 4.

Tyto plány vzaly za své hned na začátku. Na nové světelné tabuli svítil čas 4:51 a skóre 0:3. Hráli jsme mdle a Falkoni v pohodě využívali svůj agresivní způsob hry k velké převaze. V 6. minutě přihrál Ronald Fajnemu a jeho přízemní střela skončila u tyčky – 1:3. V 11. minutě si role vyměnili a Ronald bombou o tyčku snížil na rozdíl jednoho gólu – 2:3.

Následovala třetina hrůzy. Zahodili jsme hromadu šancí na vyrovnání. I ty nejvyloženější. Když k tomu přičteme naše velké chyby, bylo to po 2. třetině 2:5.

Katastrofa pokračovala i po další pauze. Během 3 minut jsme 4x inkasovali a rýsoval se debakl – 2:9. Až ve 32. minutě jsme pomalu začali korigovat stav. Nejdřív využil Pítr přesilovku střelou k tyčce – 3:9. Poté vypíchl Tomáš rozehrávku obránců a v souboji 1 na 1 uspěl střelou pod víko – 4:9. Po dalším závaru a několika střelách se prosadil Fajne, když přehodil ležícího brankáře – 5:9. Skóre uzavřel přesnou střelou Ronald po Martinově přihrávce – 6:9.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Reichard (Martini), Martini (Reichard), Kucharík (-), Matýsek (-), Reichard (Kucharík), Martini (Huňař)

 

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode