TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

22.02.2010 15:06

TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
3:6
(0:2 - 1:1 - 2:3)

14/02/2010 - Lužice

 

Do haly v Lužicích se nás vydalo jen 7. Pepa rodil a Honza má pořád ruku v sádře, takže i bez gólmana. Do branky se rozhodl jít Máca. Tento záslužný čin ocenili všichni přítomní. Každý si oddechl, že nemusí chytat. A Máca si vedl dobře.

Hned v první třetině udržel čisté konto. A vzhledem k tomu, že jediným, ale zato dvougólovým střelcem byl Kuba, vyhráli jsme úvodní třetinu 2:0.

Druhá třetina byla mnohem zajímavější. My jsme se uklidnili vedením a soupeř se jen těžko dostával přes naši dobře organizovanou obranu. To si pochvaloval i Máca. Přesto jsme dostali gól. Na konci 2. třetiny jsme nepokryli nabíhajícího hráče a naše vedení se ztenčilo. Naštěstí jsme dokázali velmi rychle odpovědět. Martin Grosman rozehrál volný úder na půlce na Toma, ten vyslal do brejku Ronalda a pak přišla ještě utěšená nahrávka na zcela volného Kubu – 3:1.

Třetí třetina začala parádně. Na střídačce jsme se domluvili, že jdeme dát gól a to se povedlo již po 10 vteřinách. Kuba nastřelil míček před bránu směrem na Ronalda, ten si nejdřív poradil se zpracováním a následně zasunul bílý nesmysl do sítě – 4:1. Za další minutu přišla magická chvíle Ladi. U nás v rohu postupně sebral míček třem soupeřům, vyvezl ho na půlku, posunul na Kubu, ten mu ho vrátil a Laďa vymetl šibenici – 5:1. Lanžhot se za chvíli prosadil také, ale utkání jsme kontrolovali. Ve 41. minutě povodil obranu Ronald, oběhl všechny, možná některé i 2x a pustil míček Tomovi, který zvýšil už na 6:2. V závěru Sokol ještě korigoval, ale body zůstaly nám.

 

Sestava
Brankář: Marcel Hegr
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman
Útočníci: Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (-), Peška (Grosman), Peška (Martini), Martini (Peška), Hamerský (Peška), Matýsek (Martini)

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode