TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

15.01.2010 17:22

TJ Sokol Lanžhot B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
1:6
(1:1 - 0:4 - 0:1)

10/01/2010 - Pohořelice

 

A opět jsme pořádali v Pohořelicích. Stále jsme se nedočkali lepších mantinelů a museli trošku improvizovat. Lepící páskou, opřením mantinelů navzájem o sebe a podobně. Měli jsme tentokrát až 3. zápas, tak jsme mohli sledovat oba naše soupeře v akci.

Jak už jsme si zvykli, v našich zápasech musíme dostat 1. gól, abychom se probrali. A proto jsme tuhle tradici dodrželi. První střela na bránu – 0:1. Pepa se ovšem zařekl, že další už nepustí. Nevěděli jsme, že to myslí vážně. Dodržel to. Ani nám netrvalo moc dlouho a vyrovnali jsme. Rozhodčí udělili jediný trest za celý den !!!!!(5 zápasů) a Tomáš našel úplně volného Kubu – 1:1. První třetina byla vyrovnaná, ale na jedné straně Pepa a na druhé naše nemohoucnost. To byly hlavní důvody, proč už se skóre nepohnulo.

Hned v úvodu 2.třetiny přenechal Pítr na půlce Kubovi a jeho projektil rozvlnil síť – 2:1. Ve 21. minutě krásně od mantinelu přiťuknul Ronald Johnymu a jeho střela skončila v šibenici – 3:1. V poslední době se nám daří většinu zápasů rozhodnout ve druhé třetině a bylo tomu tak i teď. Ve 23.minutě prošel z rohu do středu Ronald a jeho přihrávku na Toma nechal trestuhodně brankář projít. Tom dával do prázdné – 4:1. Za další 3 minuty vysunul dlouhou přihrávkou Martin Grosman Pítra a ten mohl slavit zvýšení už na 5:1.

V poslední části už neměl hra tak velké tempo, přesto jsme si vypracovali několik velkých šancí. Jedinou proměnil po Kubově přihrávce Pítr a uzavřel skóre.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta (Jan Halouzka)
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (Matýsek), Peška (P.Kucharík), Časta (Martini), Matýsek (Martini), P.Kucharík (Grosman), P.Kucharík (Peška)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode