Tréninky

26.09.2008 15:05

Co se týče tréninků pro letošní sezonu, došlo k několika drobným změnám. Předně se počet tréninků za týden snížil z počtu 2 pouze na jeden jediný, navíc společný s hráči VSK VUT Skurut Hai Brno. Tréninkovým dnem se tak pro nás stává úterý a místem konání je hala VUT.

Nad počtem tréninků za týden jsme vedli nejednu dlouhou diskuzi, ale i přesto, že se našlo několik jedinců, kteří by rádi chodili 2x týdně, usoudili jsme, že to není počet dostatečný pro smysluplný trénink...

Ze všech těchto změn je pro nás podstatné to, že po 10 dlouhých letech budeme konečně trénovat na velkém hřišti, i když slovo trénovat je v tomto případě potřeba brát s rezervou. Je totiž velice pravděpodobné, že s týmem Skurut Hai sehrajeme každé úterý takové neoficiální přátelské utkání a moc prostoru k nějakému technickému, natož taktickému tréninku nebude.

Vzhledem k tomu, že jsou letos Skuruti ve stejné soutěži jako my, bude velice zajímavé sledovat naše ligová utkání. V těchto zápasech bude dost těžké soupeře něčím překvapit, protože se budou hráči obou týmu velice dobře znát z pravidelnýh společných tréninků a tak bude velice pravděpodobně docházet k taktickým bitvám s minimálním počtem gólů na obou stranách. Toť ovšem teorie, uvidíme jak to 1.11.2008 v Pohořelicích a 4.1.2009 ve Slavkově skutečně dopadne.

Johny

Diskusní téma: Tréninky

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode