VSK VUT Skurut Hai Brno - FbC Dohoda Brno

04.01.2009 19:43

VSK VUT Skurut Hai Brno - FbC Dohoda Brno

4:3
(1:2 - 0:1 - 3:0)

4/01/2009 - Slavkov u Brna

Na druhý zápas jsme ukecali na chytání Martina Grosmana. Sice se z počátku této myšlence bránil, ale nakonec se úplně sám rozhodl, že mu nic jiného nezbývá. Do zápasu už nešel Mike kvůli zádům.

Zápas ani snad hůř začít nemohl. Tesák si obnovil zranění kolena a bohužel to vypadá na další dlouhou pauzu tohoto rychlonohého křídelníka. Výsledkově to bylo podstatně lepší. Už ve 3.minutě nabil Pítr Martinovi a vedli jsme 1:0. O minutu později sami obránci soupeře namazali Martinovi a jeho krásná střela se třepotala v brance - 2:0. Pokračovali jsme tedy už jen v počtu 6+1, ale hráli jsme dobře a navázali na ranní formu. Skuruti se prosadili až v závěru třetiny, kdy Martin nedosáhl na bombu z křídla - 2:1.

I v prostřední části pokačovala naše dobrá hra a měli jsme další možnosti. Obrovskou šanci nedal Tomáš. Na druhé straně se velmi dobře ukazoval náš náhradní gólman Martin, který si až neuvěřitelně lehce poradil s dávkou velmi nepříjemných střel. V závěru třetiny poslal Tomáš dlouhou přihrávkou do brejku Martina a byl z toho čistokrevný hattrick - 3:1.

V poslední třetině už se přecejen začali Skuruti více prosazovat. Navíc jim k to  mu pomohl i rozhodčí, když pustil hru až k velkým zákeřnostem a to soupeři sedělo. Během půl minuty bylo srovnáno - 3:3. Boj pokračoval. Hrálo se velmi nečistě a tvrdě. Sudí stále jen přihlížel a bohužel neviděl ani to, že před rozhodujícím gólem soupeř vytáhl míček ze skrumáže nedovolemým způsobem - 3:4. V závěru zápasu jsme se snažili ještě vyrovnat. Dostali jsme se do tlaku, ale gól jsme již nedali.

Opět jsme si zasloužili bodovat, ale měli jsme trochu smůlu. Byly tam i nějaké tyčky, ale na ty se nehraje.

 

Sestava:

Brankář: Martin Grosman

Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Jan Reichard

Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Richard Tesař

 

Branky (přihrávky)

Huňař (Kucharík), Huňař (-), Huňař (Matýsek)

Vyloučení

Huňař - 2 min (sekání)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode